Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Само Господ ли може да спаси хората от ГЕРБ?

11

Редно ли е човек, който натика България в дъното, да бъде посрещан с възторг и обръщения „г-н генерал“!?

Не! Не е редно! Поне в цивилизованите страни подобен политик и всички негови подопечни, отдавна щяха да търкат затворническите нарове, вместо да се къпят във всенародната любов. Но в русенското село Басарбово вчера видяхме една истинска пародия – като се започне от кметчето, мине се през свещениците и митрополита, и се стигне до обикновените хорица от народа.

Как да си обясним това раболепие?

Има си точна дума – зависимости. Всички, които видяхте в социалната мрежа как обграждат г-н Бойко Борисов, са част от статуквото, управлявало България в продължение на десетилетия и довело българския народ до геноцид.

Отказвам да коментирам поведението на Пламен Нунев и Десислава Атанасова, както и на най-младата „издънка“ на ГЕРБ - сина на Наталия Кръстева. Те са партийни функционери. Нунев като депутат не допринесе с абсолютно нищо за развитието на региона, а Атанасова като здравен министър в едно от предишните правителства на Борисов, е пряко отговорна за "батака" в здравеопазването ни.

По-интересни са ми кметът на селото Николай Колев, който навремето така щастливо посрещаше БСП величия, а сега и Бойко Борисов. Прелитайки от една партия в друга, уж за благото на Басарбово, той назначава и решава кой и къде ще работи. Обществена тайна е, че без негово съгласие никой от Басарбово не може да се „уреди“ на работа и естествено без „благословията“ на всевластния Пламен Нунев. Затова преди пристигането на Бойко Борисов беше строено кьораво, куцо и сакато да почистят района, където Негово Височайшество Винету ще посети.

Естествено тези, които са „уредени“ в живота от въпросните лица, бяха там, за да поднесат любовта си на тепсия на Борисов. Партийните дейци не пропуснаха да употребят дори личната трагедия на човек, останал инвалид след злополука. А журналистите отдавна спряха да задават така жадуваните въпроси за кюлчетата в чекмеджето, за къщата в Барселона, за корупционните схеми, които безпощадно лъсват във всички възможни направления. Пламен Нунев дори донесъл на Борисов ваксини с изтекъл срок на годност, за да може да покаже пред камерите какво пишело на ампулите, а мисирките само мигаха на парцали.

И най-тежкото – защо докараха българите дотам, че да предпочитат да умрат от ковид, отколкото да повярват в науката и ваксините, така щедро пренебрегвани от Борисов докато беше на власт?

Сега разбирате ли кой и защо гласува за Бойко Борисов и ГЕРБ?

Онези, които смучат от нас, от собствения ни живот и които продължават да го правят с неистови сили. Онези – уредените на работа знайни и незнайни хорица, близки, приятели, роднини; а също и другите – фирми и бизнеси, част от обществени поръчки и нагласени конкурси. Всички те, които са част от схемите. Зависимите.

Автор: Н. Маринов
(Автор: Н. Маринов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари