Само 10 нови случая на КОВИД - 19 в Русе

1
До момента в областта са извършени 126 999 имунизации, като повторна доза са получили 58 099 души
До момента в областта са извършени 126 999 имунизации, като повторна доза са получили 58 099 души

Десет са новите случаи на Ковид-19 в Русенско за последните 24 часа

Сред тях няма деца. Оздравелите през вчерашния ден са девет. Двама мъже и една жена с положителен тест за коронавирусна инфекция са починали. Активните случаи са 275. На болнично лечение към момента в областта се намират 83 души, като 11 от тях са в реанимация. Справка в

Единният информационен портал сочи, че областта се нарежда на шестнайсето място по заболеваемост в страната наравно с Ловеч, Монтана и Смолян. Най-малко заболели има в Благоевград – четирима.

До момента в областта са извършени 126 999 имунизации, като повторна доза са получили 58 099 души. Бустерна доза пък са получили общо 21 325 русенци. През изминалото денонощие са направени 32 имунизации, като три от тях са деца между 12 и 18 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари