Sameday планира нови инсталации за доставка в България

0
Куриерската компания ще разшири мрежата си със 70 на сто
Куриерската компания ще разшири мрежата си със 70 на сто

Куриерската компания ще разшири мрежата си със 70 на сто

Sameday - куриерската компания от групата на онлайн магазина eMAG, ще разшири със 70 на сто мрежата си от автоматични инсталации и точки за приемане и предаване на пратки в България, Румъния и Унгария, като срокът за реализацията на амбициозния проект е ноември, съобщава онлайн изданието Economica.net, цитирано от Money.bg.

В момента т.нар easybox автоматични шкафчета за пратки са общо над 5000 на 860 локации. 3900 са в Румъния, над 700 - в Унгария и 500 - у нас. В края на есента Sameday трябва да има 8500 точки на доставка, от които 80% са тип easybox, а обхванатите градове ще са над 1000.

Инвестицията е за над 300 млн. леи или близо 120 млн. лева.

Според данни на компанията пратките от Румъния до България и Унгария през последните 12 месеца се е удвоил. Sameday работи не само с eMAG, но и с хиляди други клиенти, включително - конкурентни онлайн магазини в трите държави.

У нас компанията стъпи преди две години, като през миналата година инсталациите за пращане и получаване на пратки се увеличиха с над една трета като брой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари