Съдебен инспектор подаде оставка след скандал

0
Александър Мумджев бе задържан след отправянето на неприлични предложения към сервитьорки и камериерки в хотел във Враца
Александър Мумджев бе задържан след отправянето на неприлични предложения към сервитьорки и камериерки в хотел във Враца Снимка: БГНЕС

Александър Мумджев бе задържан след отправянето на неприлични предложения към сервитьорки и камериерки в хотел във Враца

Инспекторът от ИВСС Александър Мумджиев подаде оставка. Това съобщиха от Инспектората към Висшия съдебен съвет.

На 17.05.2024 г. той е подал до НС уведомление за едностранно прекратяване на трудовото правоотношение с Инспектората, както и заявление от същата дата до главния инспектор на ИВСС за прекратяване на трудовото му правоотношение.

Въз основа на подадените документи главният инспектор на ИВСС е прекратил трудовите правоотношения на Мумджиев с Инспектората към Висшия съдебен съвет.

От ведомството посочват, че Народното събрание не дължи да вземе изрично решение по подадената оставка, защото Александър Мумджиев е работел при условия на изтекъл мандат.

Изявлението на Александър Мумджиев до Народното събрание има само уведомителен характер.

Според публикации в медиите инспекторът от Инспектората към Висшия съдебен съвет (ИВСС) Александър Мумджиев е отправял сексуални намеци на камериерки и сервитьорка от хотел във Враца. При отправянето на намеците е бил във видимо нетрезво състояние. Мумджиев е бил задържан, но впоследствие освободен.

На 8 май Александър Мумджиев е отишъл във Враца, за да извърши проверка в районната прокуратура. Настанил се в хотел, където обаче започнал да отправя неприлични предложения на камериерките. Например при влизането им в стаята му, той лежал гол, покрит с одеало от кръста надолу и искал от тях да му изгладят ризата. От друга поискал сексуални услуги.

Миналата вечер пък обещал на сервитьорка в ресторанта, че понеже бил важен човек, ще я откара с хеликоптер в съседен град, за да се лекува.

По неофициална информация Мумджиев злоупотребявал с алкохол от самото си настаняване в хотела.

Служителите в хотела се обърнали към полицията. Мумджиев бил за кратко задържан, впоследствие е освободен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Този
    трябва да бъде освободен дисциплинарно, а не по взаимно съгласие.
  • 3
    1
    Няма лошо
    Поне си е поискал от жени, като истински мъж. Щото ония (ококорени) педерасти в Народното събрания ги ебат други педерасти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари