Рускинята и полякинята във "Фермата" се сдушиха

0
Мажена и Альона бързо намериха общ език
Мажена и Альона бързо намериха общ език Снимка: Facebook

Мажена и Альона бързо намериха общ език

Тежки времена настанаха за една от най-известните и уважавани гинеколожки в България. Жената, в чиито ръце проплакват децата на Мария Илиева, Димитър Рачков и Криско, ще трябва рине обора във „Фермата“. Полякинята Мажена, която от години живее и работи в България, и се ползва с огромен авторитет сред пациентите си, прие трудно съдбата си, написа Woman.bg.

„Чувствам се предадена“, каза тя, преди да си легне разстроена в сеното. Мажена не може да преглътне, че съфермерите ѝ от отбор „Нови надежди“ я избраха за ратай, защото тя е най-възрастната сред тях и доскоро уважително я наричаха „мамче“.

Гинеколожката обаче ще трябва да приеме реалността и всеки ден да дои кравите и козите, да храни патетата, кокошките и зайците, и да готви за съотборниците си. По ирония, полякинята се озова в обора с рускиня - устатата Альона, която беше посочена за ратай от отбора си „Стари герои“. Макар че на геополитическо ниво между родните им страни има напрежение, което се изостри заради войната в Украйна, двете жени бързо се сдушиха и намериха общ език.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари