Русия пренасочи продажбите си на злато към ОАЕ

0
Обединените арабски емирства, Хонконг и Турция са основни купувачи на злато от Русия
Обединените арабски емирства, Хонконг и Турция са основни купувачи на злато от Русия

Обединените арабски емирства, Хонконг и Турция са основни купувачи на злато от Русия

Русия пренасочи продажбите си на злато към Обединените арабски емирства (ОАЕ), Хонконг и Турция след налагането на санкции от Европейския съюз и страните от Г-7. Това съобщи агенция Блумбърг, като се позова на компанията ImportGenius, предаде БГНЕС.

Основна дестинация за продажба на руско злато са станали Обединените арабски емирства.

От март до август 2022 г. обемът на износа на този метал е достигнал пикови стойности според ImportGenius. С доставките са се занимавали търговците Paloma Precious DMCC и Al Bahrain Jewellers LLC, които са внесли злато съответно за 109 млн. долара и 50 млн. долара. Основните купувачи са били в Дубай.

Друга популярна дестинация е Турция. От март до август през пристанището на Истанбул е преминало злато на стойност около 305 млн. щ. д.

В Хонконг с вноса на руско злато се занимава VPower Finance Security Ltd, която е транспортирала от скъпоценния метал на стойност 300 млн. щ. д.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари