Русия обяви Володимир Зеленски за международно издирване

1
Посочва се, че украинският президент се издирва във връзка с член от наказателния кодекс на Руската федерация, но не се уточнява кой
Посочва се, че украинският президент се издирва във връзка с член от наказателния кодекс на Руската федерация, но не се уточнява кой Снимка: Володимир Зеленський / Facebook

Посочва се, че украинският президент се издирва във връзка с член от наказателния кодекс на Руската федерация, но не се уточнява кой

Руското Министерство на вътрешните работи обяви днес украинския президент Володимир Зеленски за международно издирване, а съответното разпореждане бе публикувано в информационната система на ведомството, предаде ТАСС, цитирано от БТА.

В информационната система се посочва, че украинският президент се издирва във връзка с член от наказателния кодекс на Руската федерация, но не се уточнява кой.

Роденият на 25 януари 1978 г. в Кривой рог. Зеленски стана президент на Украйна през 2019 г., припомня ТАСС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    До 3
    То май няма много за хващане....от наркотиците съвсем се е спаружил малкия Зеля - мухаххахахах
  • -10
    2
    Ебачът на Путин в гъза
    От Кремъл да хванат Зеленски за хуя и да го осмучат.
  • 6
    1
    До 1
    Здравей, искам да те изнасиля с брутално огромно дилдо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари