Русенци могат да гушкат кученца на събитие в Парка на младежта

2
Целта на мероприятието е да бъде насърчено осиновяването на кучета
Целта на мероприятието е да бъде насърчено осиновяването на кучета

Целта на мероприятието е да бъде насърчено осиновяването на кучета

Доброволци от Animal Hearts със съдействието на Дом за животните от общинския приют в Русе канят русенци на събитието с кауза "ПРИЯТЕЛИ ЗАВИНАГИ"!.

Мероприятието ще се проведе на 12.05.24 г., от 10:00 до 13:00 ч. в Парка на младежта.

Целта на мероприятието е да бъде насърчено осиновяването на кучета от приюта, да бъде популяризирана адекватната грижа към четириногите приятели. Да се опитаме да променим отношението на хората към осиновяванията на кучета от приют. Да се повиши информираността на хората относно кастрациите и нещата, които трябва да знаят, като отговорни стопани на кучета, а също и как може да станат доброволци. Ще се правят снимки с космати носове и още много интересни неща.

Посетителите ще се срещнат с част от обитателите на приюта. Ще могат да ги гушкат и разхождат, а ако се влюбят в някой от тях, ще могат да го осиновят по установения за това ред.

Ще бъде разположен и благотворителен щанд с различни артикули, както и кутия за дарения. Събраните по време на събитието средства от дарения ще бъдат използвани за новата кауза, ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ОГРАЖДЕНИЯ ЗА КУЧЕТА!

"Заповядайте, ние ще Ви очакваме, те също, за да ви подарят целувки с мокри нослета. Да ви научат на любов и весели разходки! Поканете свои приятели, важното е да носите усмивките и доброто си настроение!", апелират организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    11
    тъжно
    Чета коментарите и си мисля колко е паднало качеството на русенци, пардон селяндурите придошли в Русе и мислещи се за "граждани". По отношението към животните можеш да съдиш за интелекта на една нация. За съжаление тук той тотално липсва.
  • 1
    10
    Оная сигурно с коментар 6
    Явно си от откачалките, които хрантутят бездомните животни навсякъде из града. И двайсе приюта да има, по цял ден да събират и кастрират, пак няма да насмогнат да изроди като тебе и другите, които изхвърлят помияри из града. Без малко да прокарат една наредба неотдавна в Общински съвет такива замърсители като хранещите помияри и котки да се глобяват, но за нещастие не мина. То докато на българина не му бръкнеш в джоба от убеждения и наука няма как да вдене и да си спре зулумите.
  • 9
    9
    да питам
    по къщите на етноса ромски,някой проверки прави ли,какви кучета има,кой ги въди,данъци,паспорти,обезпаразитяване?От къде са животните? Здрави болни,по селата? Инспектори от полицията? Какво правят,бастуни? Закон за здравето,рзи?
  • 1
    8
    Към не знам
    Няколко пъти виждам по кръстовища на червено пускат кучета и тръгват.Оставят ги на съдбата.В колата има джукеси и тънковрати чикиджиичета.Ходят пускат животните на свобода извън града.Селяндури носят гадинки в гората и полето.Безотговорна работа и безконтролна.Кой да ги държи изкъсо? Самотни кукувици събират квартални котки и кучета.Не е лошо,а контрол? Животните нещастни,а хората глупави.Деца да осиновяват,правят и отглеждат,деца.Животното по лесно.Мълчи и се подчинява.Каквото.щ му сложиш,а човека?
  • 5
    7
    До Русенци
    Ей русенците,започвайте да се гушкате,един друг.Огледайте се,хамави селяндури прости.Огледайтв се.Вижте колко беден и гладен и болен народ има на улицата около вас.Бездомници.Кученца или Хора? Хора или Кученца?Бездомните.кучета са резултат от безотговорни стопани,липса на административни санкции и контролни работещи общински и полицейски органи.Това е задачата и алгоритъма.По центъра щъкат породи бойни кучета без намордник със безотговорни стопани.И ако това не се вижда от КООРС,Общинска Полиция и Полицаите на Русе,здраве му кажи.Бойни и опасни породи щъкат край деца по градинки и парка.Предпазни средства ЗЕРО/0/ .Половите импотентни органи на местната и държавна контролна власт защо се правят че не виждат?Общината от преди и сега не белае да контролира и знае и санкционира.Тези домоуправители за чии лапат пари всеки месец?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари