Русенският университет награди 50 чуждестранни студенти

1

Чуждестранните студенти, които се обучават тази година в Русенския университет са от 19 държави

Традиционната среща на чуждестранните студенти с академичното ръководство на Русенския университет по случай 24 май се проведе днес в Канев център.

Срещата беше открита от ректора на университета - академик Христо Белоев, който ги поздрави с предстоящия празник и им пожела нови високи постижения в обучението.

Тази година за много добър и отличен успех бяха наградени 50 студенти, в това число 22 отличници. С пълен отличен успех са 8 студенти, от които Анастасия Назарова от специалност НУПЧЕ и 7 студенти от специалност "Бизнес мениджмънт".

За отличен успех получиха грамоти трима, а за много добър успех – шестима студенти от подготвителния курс по езикова и специализираща подготовка.

Чуждестранните студенти, които се обучават тази година в Русенския университет са от 19 държави: Алжир, Бангладеш, Виетнам, Германия, Гърция, Индия, Кипър, Кувейт, Латвия, Македония, Молдова, Нигерия, ОАЕ, Румъния, Руска федерация, Сирия, Сърбия, Турция, Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари