Русенски психолози: Все по-често се срещат екранни деца

1
Над 60% от българчетата под двегодишна възраст всеки ден гледат филмчета на телефона
Над 60% от българчетата под двегодишна възраст всеки ден гледат филмчета на телефона

Над 60% от българчетата под двегодишна възраст всеки ден гледат филмчета на телефона

63% от децата до 2 години всеки ден гледат филмчета на телефона, сочи проучване на социологическата агенция Сова Харис, предава БНТ.

На фона на тази статистика русенски психолози коментират, че все по-често се срещат с т. нар. "екранни деца", неправилно диагностицирани с аутизъм, при които забавеното развитие е следствие на прекомерното стоене пред електронни устройства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    екранен гражданин
    Тя цялата държава е екранна. По екраните я има, но всъщност не съществува. Мафията си я подава, като на тенис. За малко в едните, туп, за малко в другите и от време на време подават по някоя топка в публиката за въодушевление и радост на плебса. След това краденето и обезкостяването и продължава с пълна сила.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари