Русенски депутат подаде оставка в последния работен ден на парламента

0
Оставката на Драгомир Драганов беше гласувана от 190 народни представители
Оставката на Драгомир Драганов беше гласувана от 190 народни представители

Оставката на Драгомир Драганов беше гласувана от 190 народни представители

Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС подаде оставка като народен представител в последния ден на 49-ото Народно събрание. Оставката му беше гласувана от 190 народни представители, но мотиви за решението му не бяха посочени.

Очаква се Драгомир Драганов да бъде назначен за областен управител на Русенска област по време на днешното заседание на Министерски съвет, а в понеделник да встъпи в длъжност.

Драганов стана депутат през януари на мястото на Десислава Атанасова, когато тя бе избрана за конституционен съдия. Той е бивш депутат от СДС и бивш общински съветник в община Две могили.

Той е бил част и от 43-ото Народно събрание. Драганов е икономист, мениджър и предприемач, има частен бизнес в областта на текстилната индустрия, хотелиерството и ресторантьорството, зали за спорт и здраве.

Драгомир Драганов е бил президент на футболен клуб "Бенковски" в село Бяла, ФК "Филип Тотю" в Две могили, както и член на управителен съвет на русенския ФК "Дунав".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Само Минавам
    До коментар №3, аз това с корупцията не го схванах. Правилно ли разбрах, че хората занимаващи се с частен бизнес не могат да бъдат покварени? Ще бъдеш ли така добър да ни обясниш как не може да се корумпира човек който се занимава с частен бизнес? Ако искаш използвай латинското наименование „corrumpo” (покварявам, развращавам, развалям), ако искаш английското „corruption”, ако искаш използвай тълковният речник на БАН.
  • -6
    5
    DO 4
    АМИ , НАПРАВИ МИ КОРЕКЦИЯ НА ПРАВОПИСА НЕ СЕ ИЗМЪКВАЙ СЪС ЗАЦИКЛЯНЕ. ЯВНО НЕ ТИ СТАВА , ЩОМ ЗАЦИКЛЯШ . БЪРВИ ДА БАЧКАШ. А НЕ ДА КИСНЕШ ПО ЧАТА, АЗ СЪМ СИ НАВИЛ НА МАСРАФА, ИМЕННО ЗАЩОТО НЕ СЪМ ГЕБАДЖИЯ. КВО ДА ТИ СЕ ОБЯСНЯВАМ НА ОГРАНИЧЕНИЯТ ТИ МОЗЪК.
  • 11
    4
    До 3
    Гербераст, да не ти е зациклил capslock-a ? Тотално неграмотното ти писане е едно на ръка...
  • -16
    3
    E KAK TAKA
    ЦЕЦО, КАК СЕ КОРУМПИРА ЧОВЕК КАТО СЕ ЗАНИМАВА С ЧАСТЕН БИЗНЕС. КОРУПЦИЯТА Е В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ. ЯВНО СИ ОТ ХЕЙТЪРИТЕ , КОИТО ДАЖЕ НЕ ЗНАЯТ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА. АМА ДА СИ В ЧАТА Е ПО ПРЕСТТЪПНО ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПОКАЖЕШ ПРЕД ОБЩНОСТА. ОГРАНИЧЕНА ЛИЧНОСТ , ПРОПИТА ОТ ЗАВИСТ ......
  • 12
    2
    Цецо
    Драгомир Драганов е изключително корумпиран. И това се знае от много години. Но политиката е една голяма Курва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари