Русенка: Възмутена съм от безотговорността на русенските власти

5

Таня Великова съобщава във фейсбук за опасен изкоп зад спирка "Найден Киров" на булевард "Липник" в Русе

"Здравейте, бих искала да изкажа възмущението си от безотговорността на русенските власти.

Вече повече от шест месеца тази дупка затруднява движението и създава опасност зад спиркаНайден Киров“ на бул. „Липник“ 38. След приключване на ремонта на подлеза и след асфалтирането на разкопаното по водния цикъл, тази дупка остана. Писах в Общината, от там препратиха към „ВиК“, но се оказа, че дупката не е тяхна, а на електроразпределение, за което те своевременно са информирали общинските служители. И до там.

Докога трябва да чакаме, да се случи нещастен случай ли????"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Лъчезар
    Липсват му на Пенчо лидерски качества, но затова е плейбой номер едно и половата шпага на общината.
  • 7
    4
    ВиК
    Ние също ще организираме турнир досущ като турнира "Не се сърди човече" само че нашият турнир ще се казва "Копки , Ями ,Дупки , Къртене и Затворени улици . Почетен наш спонсор за наградите ще е русенската община /да ни е жива и здрава/ с неговият кмет св.Пенчо да бъде и пребъде името му светло и богоугодно.
  • 20
    3
    Балканеца
    А тея власти от Марс ли ги докараха, или вие си ги избрахте? Ако сте си ги избрали защо не им поискате сметка пред общината? Със снимчици във фб няма да стане.
  • 16
    2
    kanalin colow
    община вик ерп и всички когит и да ги попърджа човек закъснял е
  • 46
    1
    Русенец
    Пълно безхаберие е цялата държава - Общини, МВР, ВиК, енерго дружества - всичко е разруха и доизживяване.... всичко е връзки и на кой си човек, на никой не му пука !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари