Русенка попадна за трети път в прегръдките на Брадли Купър

2
Анна Кулинова беше единствената българка на премиерата на новия филм на актьора - Nightmare Alley
Анна Кулинова беше единствената българка на премиерата на новия филм на актьора - Nightmare Alley Снимка: Фейсбук, Анна Кулинова

Русенката Анна Кулинова за трети път попадна в прегръдките на един от най-мечтаните мъже на планетата Брадли Купър.

Тя беше единствената българка на премиерата на новия филм на актьора - Nightmare Alley ("Кошмарна алея"), в концертната зала Alice Tully hall в Манхатън, Ню Йорк, пише 24 часа. Нашата актриса и фотомодел получи покана лично от известния актьор, който освен че играе главната ролята на телепат във филма на ужасите, е и продуцент.

Брадли е неузнаваем с брада и мустаци. Аз го харесвам повече без! Прави много силна роля на човек, който може да чете мислите на хората и е имал възход и падение в живота. Филмът не е за хора със слаби нерви, вледенява от страх!”, каза Анна пред "24 часа".

Афтър партито беше в салона към Alice Tully hall, където Анна успя да се види за по-дълго с голямата звезда. 46-годишният Купър изглеждаше елегантно във втален черен костюм, съчетан с чисто бяла риза и черна вратовръзка. “С Брадли имаме спомени още от 2010 година от снимките на романтичната комедия “Свети Валентин” на режисьора Гари Маршал. Той играеше гей, имаше връзка с Ерик Дейн във филма. За мен беше любопитно да наблюдавам как двама хетересексуални мъже се целуват и влизат в роля. Беше забавно”, разказа Анна.

Втората им среща е на афтърпартито на “Златния глобус” през 2018-а, където Купър е придружен от своята майка.

Анна и Брадли не пропуснали да си поговорят за големия Гари Маршал, създателят на кинохита “Хубава жена”, който почина неотдавна, колко много липсва на киноиндустрията. “Брадли се държеше съвсем обикновено, много сърдечен и усмихнат - все едно че сме си близки приятели. Разказа ми за новия си филм, които ще снима скоро - Atlantic Wall, и ще влезе в ролята на войник”, допълни Кулинова. Двамата се разбрали да държат връзка в инстаграм и той ѝ казал, че е много възможно скоро да снимат заедно в някои от бъдещите му проекти.

Изненадата на вечерта се оказа бившата половинка на актьора и майката на детето му - супермоделът Ирина Шейк, която специално дойде да го подкрепи на премиерата със своя приятелка. Нейният тоалет - тип садо-мазо, буквално втрещи присъстващите. Направило впечатление, че Брадли и Ирина си тръгнали поотделно. Той потънал в мрака на Манхатън с неколцина приятели, а Ирина си тръгнала с приятелката. А за Анна остава надеждата да застане на сцената отново до Брадли Купър, както преди 10 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари