Русенка игра в "Стани богат" навръх Трети март

3
Цветелина Стоянова от Русе си тръгна с 500 лева
Цветелина Стоянова от Русе си тръгна с 500 лева Видео: bTV

Цветелина Стоянова от Русе си тръгна с 500 лева

Навръх Националния празник - Трети март на стола на богатството седна Цветелина Стоянова от Русе. Тя се интересува от езотерика и духовно развитие, чете криминални романи, запалена е по традициите и футбола, анонсира bTV.

Играта й стигна до въпрос за 2 000 лева: "След като Иън Флеминг кръщава героя си Джеймс Бонд, в замяна предлага на съпругата му истинският Бонд да кръсти на него: детето, което очакват, новата си книга, кучето му, някоя грозна птица".

Без да ползва джокер, Цветелина не успя да посочи верния отговор и си тръгна от играта с 500 лева.

Гледайте цялото й участие във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Красимир Пенев
    Гледах предаването. Интелигентна и сериозна жена, заслужаваше да си тръгне с поне 5 или 10 хиляди. За съжаление още с въпроса за 1000 лева и оттам нагоре я забиха с въпроси, отговорите на които не зависеха нито от общата култура и знания на човека, нито на някакви логични заключения. Жалко! Иначе харесвам формата и начина на водене от г-н Билалов.
  • 2
    2
    Spermaman
    Богат 100 000 лв? Че с толкова пари една панелка не можеш да си купиш.
  • 2
    1
    Иво
    Че до колко да стигне то Бг версията на стани богат не дава сериозни пари.Затова не е атрактивно а по скоро най много като отидеш да станеш за резил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари