Русенец получил пратка с марихуана по куриер

2
34-годишният мъж си поръчал марихуаната през сайт в интернет
34-годишният мъж си поръчал марихуаната през сайт в интернет

34-годишният мъж си поръчал марихуаната през сайт в интернет

Пресцентърът на МВР - Русе съобщи, че е образувано бързо производство срещу 34-годишен русенец, получил пратка с марихуана. Служители на Първо районно управление са задържали мъжа на 14 май, след като получили сигнал от офис на куриерска фирма в града, че се съмняват в съдържанието на една от пратките.

При получаване на пакета, криминалистите са открили в него консервна кутия с около 15 грама суха тревиста маса. Получателят е обяснил, че е поръчал марихуаната за лична употреба през сайт в интернет.

Случаят е документиран, образувано е бързо производство по описа на Първо районно управление и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    нямам късмет
    как не ми пратиха 1 кило дрога и на мен да изкяра някой лев
  • 12
    4
    мишева
    Човекът нито е притежавал нито е разпространявал. Щом е в офис на Еконт и не е заплатил и приел пратката, както казва колегата долу, ще го хванат за дедовия!
  • 13
    3
    Боб Марли
    Само притежание и разпространение са незаконни. В случая тоя нито притежава, нито разпространява. Ще го хванат за дедовия. 420
  • 10
    2
    Ето
    www.mvr.bg
  • 18
    1
    Коки
    Бихте ли дали сайта от който е поръчано. Искам да проверя нещо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари