Русенец насочи оръжие срещу кмета на Ветово

0
Кмет на Ветово е Мехмед Мехмед
Кмет на Ветово е Мехмед Мехмед Снимка: Община Ветово

40-годишният мъж се заканил да посегне на живота на служебното лице

Бързо производство за хулиганска проява във Ветово е образувано срещу мъж на 40 години от Русе. До това се е стигнало, след като в полицията е бил подаден сигнал, че на 11 май около 09:00 часа в град Ветово, по време на откриване на футболно събитие, 40-годишният русенец е извършил действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото - на обществено място викал и отправил обидни думи и реплики към кмета на град Ветово, заканил се да посегне на живота му и насочил оръжие. 40-годишният е бил задържан от служители на РУ - Ветово.

Сигналът е документиран и е започнато разследване - образувано е бързо производство по описа на РУ - Ветово за престъпление.

На 40-годишния мъж е повдигнато обвинение и с постановление на прокуратурата му е постановено задържане за 72 часа. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Orito
    Sichko e edin flash I laja. Bez ni6to sega za6to trqbva taka da stava. To vsichki go vidqha. Napravo qzak. No leak poleka vsi4ko 6te se naredi.
  • -4
    16
    мале, мале,
    българин и европеец - оксиморон!
  • 8
    15
    До 10
    Ако беше при Бай Тошо досега в Глоджево и по специално във вас да се дошли две поделения на Вътрешни Войски и да ви обяснят какви са ви правата в България.
  • 12
    14
    От Русе
    Оправете си заглавието. Българин си търси правата в България срещу някакъв анадолски мангал. Докога ще защитавате тия анадолски окупатори, като не им е приятно в България Бай Тошо им показа как става марш в Турция.
  • 12
    13
    Калоян
    Тия от ДПС все един и същи цирк играят.... сега тоя какъв ще го правите, почетен кмет ли
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари