Русе се включва в кампанията "Капачки за бъдеще"

1
Събраните средства ще помогнат на 20 детски и родилни отделения в страната
Събраните средства ще помогнат на 20 детски и родилни отделения в страната

Събраните средства ще помогнат на 20 детски и родилни отделения в страната

Пролетната кампанияКапачки за бъдеще“ се провежда днес в Русе. Всеки желаещ може да занесе своите капачки и метални кенчета на паркинга до хотел „Дунав“ до 13:00 часа.

Организаторите напомнят:

1. Събират се пластмасови капачки със знак HDPE или само цифрите 2 или 5 в триъгълник.

2. НЕ се събират пластмасови бутилки. Затова молбата е капачките да бъдат прехвърлени в чанти или чували за по-лесно изсипване в големите бегове.

3. Събират се алуминиеви кенчета ОТДЕЛНО от капачките. Не всички кенчета са подходящи, затова се търси знак „Al“. По възможност: нека да са празни и смачкани

Всеки ще може да дари и сума по желание в кутията „Капачки за бъдеще“. Всички дарения ще бъдат преведени по сметката на фондацията. Ще може да се закупят и благотворителни календари със снимки на бебчета; капачкояди и капачковци. Сумата отново ще бъде преведена по сметката на фондацията.

Благодарение на инициативата до момента в страната са закупени шест детски и две офроуд линейки, осигурени са десетки кувьози и много медицинска апаратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Ariel
    Как се излагате с тези капачки,вьрвете пред парламента, президента,пред тиквата Бойко,прасето Пеевски,те дадьт пари за децата,за линейки, хеликоптери,не дремете с капачките,прост народ,заспал..
  • 13
    2
    СРАМЪТ НА БЪЛГАРИЯ
    Срамът на България.Срам голям за гражданите и управленците на България.Милиарди за къде ли не,а за децата,НЕ! Мъжете на България не се ли срамуват? От селянина ,работника през държавните служители,фирмаджии и български партии,правителства не едно и управленци? Я ,кой е виновен сега? Цървули вмирисани,капачки.Доста хора са за затвора...
  • 6
    1
    Ant 123
    Колко много се страхувате? Късмет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари