Русе очаква президента Румен Радев за клетвата на Младежкия гвардейски отряд

0
Седмица преди визитата на държавния глава на площада пред общината вървят ремонти
Седмица преди визитата на държавния глава на площада пред общината вървят ремонти Снимка: Русе Медиа

Седмица преди визитата на държавния глава на площада пред общината вървят ремонти 

Президентът Румен Радев се очаква да пристигне в Русе на 15 ноември. Той е поканен да присъства на полагането на клетвата на Младежкия гвардейски отряд, който бе сформиран по идея на десетокласничката от училище „Христо Ботев“ Виктория Шекерова, съобщава Русе Медиа

Седмица преди визитата на държавния глава на площада пред общината вървят ремонти на плочките и паветата. По традиция се очаква центърът на града да бъде стегнат, сградата на общината да блести и Русе да посрещне подобаващо президента. 

Румен Радев е поканен на събитието и заради участието на Националната гвардейска част. Именно нейни представители са помогнали за сформирането на Младежкия гвардейски отряд в Русе. Те са подбрали участниците и определили командира, знаменосеца и неговите асистенти. Гвардейският отряд е съставен от 28 момчета и момичета от 8 до 10 глас от всички училища и ще бъде част от структурата на Общинския младежки дом. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Какво означава това
    Значи като ще идва президента чистим центъра на града, а като няма височайши посещения русенци кучета ги яли. Ще чистим Нисоффо щото там е центърът на вселената на Менчо.
  • 10
    2
    Ротфрон
    Скоро в русенските училища ще открият пионерски и комсомолски организации. Връщат се и комсомолските секретари като доносници на партийните секретари, които също ще бъдат възстановени. Да живее БСП/БКП.
  • 0
    1
    Happy
    В очакване на приемането на "малките фатмачета", достойни наследници на "големия фатмак". Всички с вдигнати юмруци, напред към Коминтерна, вас червеното знаме роди ви .......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари