Русе е любим град на "Диана Експрес" и следващата година става част от турнето на групата

0

Кметът Пламен Стоилов прие в своя кабинет музикантите от легендарната група „Диана експрес“. На срещата присъстваха също заместник-кметът по европейско развитие д-р Страхил Карапчански и заместник-кметът по икономика, инвестиции и собственост г-жа Даниела Шилкова.

Това, което свири „Диана експрес“, е класика и винаги ще е актуално. Имате моята подкрепа във всяко едно отношение. Много ще се радвам, ако успеем да реализираме и съвместен проект в поредицата от събития в рамките на програмата „Да възродим Русе“, каза пред музикантите кметът Пламен Стоилов. Членовете на групата пък споделиха, че Русе е един от любимите им градове и затова той ще е една от дестинациите в лятното турне на формацията през следващата година. От „Диана експрес“ се похвалиха, че до този момент поредицата от концерти преминават при засилен интерес и многобройна публика.

Тази вечер Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Александър Георгиев и Бисер Йосифов ще зарадват русенската публика с юбилеен концерт. В голямата зала на Доходно здание ще прозвучат най-големите хитове на формацията, създадени през последните 40 години, както и съвсем нови парчета.

В края на срещата кметът Пламен Стоилов подари на музикантите луксозни бележници с фотоси от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари