Румен Радев: Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, защото е написан с кръв!

0
Няма основание от промени в НСО, заяви държавният глава
Няма основание от промени в НСО, заяви държавният глава Снимка: Президентство

Няма основание от промени в НСО, заяви държавният глава

Инциденти е имало през всички години, откакто я има службата. Не намирам основание в момента да има промени в ръководството на НСО. Нека всички компетентни органи да установят реалните причини и тогава ще говорим.

Така президентът Румен Радев коментира тежкият инцидент с автомобил на службата за охрана на властта, станал снощи при Аксаково, в който загина цивилен, предаде БГНЕС.

Радев говори пред журналисти в Бургас по актуални теми от дневния ред на страната. За тежката катастрофа, президентът добави: Аз никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо, те са високо подготвени професионалисти и не им се мешам в работата.

Законът за движение по пътищата трябва да се спазва, защото той е написан с кръв, призова държавният глава.

Относно свиканото извънредно заседание на Народното събрание идната седмица, Радев изрази мнение, че трибуната ще бъде употребена с предизборни цели.

Парламентът нито работи, нито осъществява контрол, каза още Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари