Румен Радев: Пожелавам здраве, мир и любов във всеки български дом!

2
Президентът поздрави сънародниците си по случай Възкресение Христово
Президентът поздрави сънародниците си по случай Възкресение Христово Снимка: Facebook

Президентът поздрави сънародниците си по случай Възкресение Христово

"Христос воскресе, скъпи сънародници!

Пожелавам здраве, мир и любов във всеки български дом! Нека светлината и радостта на най-големия християнски празник изпълват сърцата и мислите ни и укрепват взаимното разбирателство и толерантността в нашето общество.

На Великден нека си пожелаем и вяра и сили за достойни дела в наситения с изпитания живот на нашето съвремие, които да водят към духовното пробуждане и единението на целия народ. Да го направим с ясното разбиране и убеденост, че това е дълг и отговорност към България и към живота и съдбата на следващите поколения.

Честит празник!", написа Румен Радев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари