Румен Радев: Честит Първи май!

0
Президентът на България отправи поздрав по случай Деня на труда
Президентът на България отправи поздрав по случай Деня на труда

Президентът на България отправи поздрав по случай Деня на труда

Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще за всички и това е големият урок в Деня на труда и на международната работническа солидарност. Първи май е олицетворение на просветеното общество, което уважава и насърчава честния труд и гради своето развитие на тази осъзната морална основа.

Историята на този ден е хроника на борбата на поколения за правата на работещите и за гарантиране на достойното заплащане на труда. Без социална справедливост всяко общество е обречено на несигурност, разделение, противоречия и кризи, които го обезсилват и правят невъзможно постигането на големи национални цели.

Възстановяването на чувството за справедливост и гарантирането на социалната сигурност на гражданите са пътят, по който страната ни трябва да поеме, за да се справи с тревожните демографски тенденции и обезлюдяването на цели региони. Българите няма да имат съмнения, че имено страната ни е мястото за тяхната житейска и професионална реализация, когато работата тук гарантира адекватни доходи, достойнство, сигурност и перспективи да реализират своите таланти.

Честит Първи май!

Румен Радев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    РУК за Ръша
    Споменах ли, че съм смрадлив травестит, който събира стотинки за операция за смяна на пола ? Затова и съм от електората на Пълни Педерасти и ДеБили и ми се привиждат руснаци навсякъде. Преди години, когато заработвах като проститутка на Слънчака, бях опънат от един Гей Сергей без да ми плати и оттогава станах голям русофоб ХАХАХАХАХА
  • -7
    2
    РУК за Ръша
    Тъпия кумунярски руZZшлямски резидент поздравява простолюдието неграмотно! Идилия за кумунярски идиоти! ХАХАХАХАХАХА
  • 0
    1
    Ant 123
    От кое събитие е снимката на президента Румен Радев с Марин Димитров?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари