Румен Христов: Вероятно ще се наложи да се прави тристранна коалиция

0
Трябва да изчакаме да видим как ще бъдем подредени в парламента
Трябва да изчакаме да видим как ще бъдем подредени в парламента Снимка: БНТ

Трябва да изчакаме да видим как ще бъдем подредени в парламента

Ние не носим отговорност за правителството на акад. Николай Денков, само за външното министерство с министър Мария Габриел. Бяха направени доста компромиси, но се видя, че не може да продължава така. Това заяви лидерът на СДС Румен Христов в ефира на БНТ.

„Трябва да изчакаме да видим как ще бъдем подредени в парламента. Няма да ни е по-лесно, защото вероятно ще се наложи да се прави тристранна коалиция, а не двустранна. Ясно е кой е първи, нека видим кои ще са след нас”, смята той.

По повод протестните действия на висшите учебни заведения, Христов подкрепи исканията на академиците, но подчерта, че за това се изисква развитие на икономиката: „Развитието на икономиката е свързано с влизането ни в еврозоната.”

Той обяви, че партията му е за широкобалансиран държавен бюджет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари