Ромите от "Факултета": Държавата ни става все по-зле, няма да гласуваме изобщо

0
Полиция нахлу във "Факултета"
Полиция нахлу във "Факултета" Снимка: Bulgaria ON AIR

Полиция нахлу във "Факултета"

Акция се провежда на територията на столичния квартал "Факултета". Проверките са рутинни, а не по сигнали, като такива има и на други места в страната.

"Обект на проверка са както търговски и питейни заведения, така и заложни къщи, пунктове за изкупуване на цветни и черни метали, както и пунктове за изкупуване на дървесина. В заложните къщи могат да възникнат такива отношения, които предполагат по-лесна търговия с гласове, където могат да се получат различни договорки с лица, които могат да дължат пари", поясни началникът на 3-то РУ Ивайло Величков, предаде Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че към настоящия момент няма задържани лица, но проверките продължават.

Попитан дали в квартала се продават гласове и дали са му предлагали пари, един от живущите там отговори: "Не се знае дали ще гласувам и не ги разбирам тези работи с купуването на гласове."

"Има ли смисъл да гласуваме? Не, няма. Държавата ни става все по-зле, няма да гласуваме изобщо. Не са ми предлагал пари, какви са тези слухове? Нашите роми не се занимават с това", отсече Румяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    Какви роми?...
    Кой го измисли това - роми? Живи цигани са си и това не е обидно. Дори във фолклора се възпяват циганите. Спомнете си песента "Тум ба ла лайка Песен за любовта и текста "Циганка стара пуши с лула..." и много други, също и руски песни. Не смятам за обидно да се наричат цигани. Чудя се и на негрите, обиждат се като им кажеш "негро", защо бял ли е? Ако ви кажат "ей, белия" обидно ли е?
  • 6
    2
    русенец
    Лошо! ГЕРБ остана без гласоподаватели.
  • 8
    1
    Е 150 лева малко ли да ?
    Свободата изисква човек да е себеотдаен !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари