Родилка почина в Кърджали

0
Бебето ѝ е настанено в Отделението по неонатология, тъй като тежи едва 1 300 грама
Бебето ѝ е настанено в Отделението по неонатология, тъй като тежи едва 1 300 грама Снимка: МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД - Кърджали / архив

Бременната жена е била приета за раждане през уикенда

Родилка почина след раждане в кърджалийската болница.

Бебето ѝ е оживяло, съобщи 24rodopi.com.

Бременната жена е била приета в ОАРИЛ (отделение по анестезиология реанимация и интензивно лечение) през уикенда. Тя е родила в нощта срещу понеделник чрез секцио. Починала е тази сутрин.

Новороденото тежи 1 300 грама, за него се полагат грижи в Отделението по неонатология.

Прокуратурата в Кърджали започва проверка по случая, с която да се установят обстоятелствата при които е настъпила смъртта на родилка, каза прокурор Димитрина Делчева, цитиран от БТА.

Тя обясни, че тепърва ще се проверява кога жената е постъпила в болницата, кога е родила, както и дали са на лице данни за извършване на престъпление. Проверката ще бъде назначена утре сутринта, към настоящия момент няма образувано досъдебно производство.

На този етап от болницата коментираха само, че ще излязат с изявление по случая утре.

При нея ще трябва да се установи при какви обстоятелства е постъпила в болница жената и каква е причината за смъртта ѝ. Ако бъде установено, че има данни за извършено престъпление ще бъде образувано досъдебно производство

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    явертъ
    Сиганка или калмарка ? Не че имат съществена разлика. За един националист питам.
  • 2
    1
    Steve
    Ами изтеглила е кьсата клечка!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари