Разследват случая с пострадалия водач на тротинетка в Русе

2
14-годишно момче е с опасност за живота след пътен инцидент
14-годишно момче е с опасност за живота след пътен инцидент

14-годишно момче е с опасност за живота след пътен инцидент

На 27 март около 16:25 часа в гр. Русе на кръстовището между ул. "Славянска" и ул. "Отец Паисий" е възникнало ПТП между лек автомобил с марка "Рено“, управляван от 33-годишен мъж, който е предприел маневра за завиване надясно към ул. "Отец Паисий" и насрещно движещо се индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 14-годишен. В резултат на инцидента е пострадал водачът на ИЕПС, който е бил откаран от екип на ЦСМП в болница „Канев“ в Русе. Той е настанен в интензивно отделение с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед от полицията. Причините и обстоятелствата довели до възникване на ПТП се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Водачът на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол и наркотици с технически средства – уредите са показали отрицателни резултати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    към 3
    като си му познат, вземи му изхвърли тъпата тротинетка и го вразуми!!! трябва ли някой тъп келеш да се затрие, че да се вземат мерки???
  • 2
    3
    Към Иво
    Познат съм на момчето, вече е в съзнание и за този удар в земята нищо не е, спасиха го и се оправя.
  • 7
    2
    Иво
    Дано детенцете се оправи напълно!!! НО се надявам колегата шофьор да не го изкарат виновен, защото от информацията, която откривам в интернет, той няма никаква вина! Дано не е поредният, когото ще накажат за глупост на друг. В града вече има няколко "виновни" шофьора за това, че на тротинеткаджиите им се позволява всичко.
  • 11
    1
    джони
    Каквото и да кажем, диващината е пълна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари