Разкриха убиец с ДНК от пицата му!

0
Останките от пицата позволили на екипи на полицията да изолират неговата ДНК. Престъпникът се издирва / Снимката е тематична
Останките от пицата позволили на екипи на полицията да изолират неговата ДНК. Престъпникът се издирва / Снимката е тематична

Заподозрян за четворно убийство в шикозен квартал на Вашингтон недалеч от резиденцията на вицепрезидента Джо Байдън беше идентифициран от американската полиция чрез ДНК, оставена върху парчета от недоядена пица, предаде Франс прес, като се позова на американски издания.

Полицията е издала заповед за ареста на Дарън Дилън Уинт в рамките на разследването на убийството на богатия бизнесмен Савас Савопулос, на 46 години, съпругата му Ейми, на 47 години, синът им на 10 години и служителка на дома им, 57-годишната Вералисия Фугероа.

Двете по-големи дъщери в семейството са били в пансиона си, когато е било извършено престъплението.

Труповете бяха открити на 14 май в резиденцията на милионера. Телата били вързани и имало следи от насилие, а после къщата била подпалена.

Савопулос беше президент на компанията „Американ айрън уъркс", базирана в щата Мериленд. Тя произвежда строителни материали.

Синьото му порше е било откраднато, а после намерено опожарено на няколко километра от имението.

Според полицията престъпникът, 34-годишният Уинт, поръчал на 13 май пица, докато държал и мъчел жертвите си в къщата им. Останките от пицата позволили на екипи на полицията да изолират неговата ДНК. Престъпникът се издирва. Заподозреният е работел за фирмата на Савопулос.

Според американски издания по време на убийството в дома на Савопулос е имало 40 000 долара, донесени малко преди престъплението от служител на фирмата му.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари