Разкриха нелегална фабрика за производство на цигари в Севлиево

0
Заведено е досъдебно производство за престъпление и разследванията продължават
Заведено е досъдебно производство за престъпление и разследванията продължават

Заведено е досъдебно производство за престъпление и разследванията продължават

Служители на Териториална дирекция Митница Русе към Агенция „Митници“, с участието на дежурния прокурор от Районна прокуратура – Габрово, Териториално отделение – Севлиево, и на експерт технически помощник, са установили нелегална фабрика за производство на цигари. Това съобщават от Районната прокуратура – Габрово.

Разследването по случая е започнало с претърсване и изземване в складово помещение в местността „Шербана“, община Севлиево, в което са произвеждани тютюневи изделия в големи размери с цел разпространение. От Районната прокуратура – Габрово посочват, че случаят е немаловажен.

От прокуратурата планират извършването и на други процесуално–следствени действия, като претърсване на още помещения и разпити пред съдия на лица, които са съпричастни към нелегалната производствена дейност.

Заведено е досъдебно производство за престъпление от Наказателния кодекс, а разследването и действията по него продължават под ръководството на Районната прокуратура – Габрово, допълват от обвинението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари