Рангел Бизюрев: Митко падна на земята и каза да спра, защото много лошо съм го ударил

0
Рангел и Митко се познавали, но в последните две години не контактували
Рангел и Митко се познавали, но в последните две години не контактували Снимка: Евроком

Рангел и Митко се познавали, но в последните две години не контактували

Обвиненият в убийството на младежа хвърли светлина върху участието на близнаците Динкови в престъплението

Единият от близнаците от Цалапица - Борислав Динков, предложил тялото на убития Митко от Цалапица да бъде сложено в багажника на колата след побоя. Това разказа пред Районния съд 31-годишният Рангел Бизюрев, обвинен за убийството на Димитър Малинов в Цалапица. Той се изправи пред магистратите, за да свидетелства по делото на близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в лично укривателство. Те са привлечени към отговорност за помощта, която му оказали да зарови тялото и да се прибере.

Пред съда Рангел разказа всичко от фаталната вечер на 20 юли м.г. Първоначално бил на барбекю с приятели, където разбрал, че 24-годишният Митко говорил лошо за него.

"Думите бяха "тая дълга мастия", "тоя боклук". Това ми го каза Йордан Кунгеров", обясни Бизюрев. Той се изненадал, тъй като не поддържал контакт с Митко и не виждал причина той да се изказва така по негов адрес, пише 24 ЧАСА.

Рангел и Митко се познавали, но в последните две години не контактували, тъй като Бизюрев живеел ту в Пловдив, ту в Германия. След прибирането си в Цалапица миналата година Рангел се видял само два пъти с Митко случайно.

"Когато разбрах, че той е говорил тези работи за мен, това много ме ядоса. Заболя ме. Тогава помолих Борислав да му пише, за да се видим", каза Бизюрев пред съда. Двамата тръгнали към дома на Митко, като Рангел слязъл малко преди къщата на младежа. Борислав отишъл сам, за да го доведе. Бизюрев твърди, че е питал Димитър защо го е псувал, но той отказал да се обяснява. Тогава отворил вратата на колата, Митко слязъл, отново отказал да говори и Рангел го ударил няколко пъти в торса. Малинов също посегнал няколко пъти, но неуспешно. "Аз се качих е колата и го видях да става", обясни Бизюрев.

Мерцедесът на Борислав излязъл на главната улица на селото, после обърнал обратно и двамата мъже видели Митко да лежи на 20-ина метра встрани без признаци на живот.

Рангел проверил пулса на пострадалия и отишъл при Борислав. Казал му, че нещо не е наред и че май Митко е починал. Близнакът слязъл от колата и също погледнал трупа, след което казал на Бизюрев да вземе телефона на младежа, да извади сим картата и да счупи апарата. Борислав ги закарал до канал край селото, където Рангел изхвърлил телефона и документите на Митко, след което се върнали при тялото. Малинов лежал на същото място. Борислав отворил багажника на колата, натоварили тялото и потеглили, после се обадил на брат си да донесе кирка и лопата. Валентин дошъл с друга кола, донесъл инструментите и Рангел и Борислав заровили Митко.

Валентин не участвал, но на другия ден се обадил да каже, че са нахвърляли отгоре строителни отпадъци, за да не си личи къде е копано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Ужасен
    Жалко нищожество.Има кураж да убива мъчително за (не)казано - речено по негов адрес.Със силно развит животински инстинкт за самосъхранение.Избяга да се крие дриснята му с дрисня смрадлива.Иска ми се да повярвам в някаква справедивост в тази страна.Максимално допустима присъда за тоя.
  • 13
    1
    Еййй
    Не разбрахте ли,че в България няма правосъдие!!!! Толкова ли няма мъже в това село бе!!!! Пррбийте го този изрод,докато каже "спрете"!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари