Радостин Василев ще прави нова партия

0
"Гражданско Движение Силна България” прераства в политическа партия
"Гражданско Движение Силна България” прераства в политическа партия Снимка: Facebook / Радостин Василев

"Гражданско Движение Силна България” прераства в политическа партия

Това обяви във Facebook отцепилият се от парламентарната група на ПП-ДБ Радостин Василев. По думите му целта на новия проект е борба срещу мафията и задкулисието.

"Целта на новия проект е да продължи по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. За да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие. Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана.

Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или държава член на ЕС, е добре дошъл при нас.

В последните две седмици получих хиляди обаждания и съобщения от България и света. Постарах се да отговоря на всички. Благодаря Ви за подкрепата!", завършва Радостин Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Съвет
    Вземай Другарят Пил К OOF при тебе и не го връщай в града и на село, че момите пропищяха от братската му и искрена любов. Амин.
  • 5
    3
    daskal
    Всички се нуждаехме от това. Сега имаме отговор на всичките му действия - скачане от партия в партия и хвърляне на мръсотия по бивши приятели. Новата му партия сигурно ще е само за високо морални хора.
  • 13
    2
    Песимист
    Руди,почерпи опит от Батко си Слави,той има голям опит и ги разбира много тези неща...
  • 17
    1
    отече
    право в канала
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари