Радостин Василев: Напускам групата на ПП - ДБ

2
Депутатът пусна запис от Националния съвет на ПП
Депутатът пусна запис от Националния съвет на ПП Видео: bTV

Депутатът пусна запис от Националния съвет на ПП

"Ние напуснахме „Има такъв народ“, защото мафията проби ИТН. За съжаление една година по-късно аз и моите колеги сме изправени пред същото. Аз не мога да подкрепя коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Ще гласувам против и ще напусна парламентарната група на „Продължаваме промяната“.

Това заяви по време на пресконференция депутатът Радостин Василев, както и бивши народни представители от „Има такъв народ“, които са част от Гражданско движение „Силна България“, предаде bTV.

Според него има задкулисие във втората политическа сила в парламента и отрече да са правени записи в партийни централи.

Кирил Петков се страхува от записи, с които аз не разполагам“, обясни Радостин Василев.

Това е дълбоката държава – структури с различни интереси се събират с друга цел. Подкрепихме Кирил Петков, за да продължим антикорупционната политика. Второто беше – никаква коалиция с ГЕРБ. Сега ще имат министър-председател, областни управителите, ще си разделят регулаторите“, каза Василев.

На 21 май получих имейл, че в 22:00 часа ще се проведе съвет на „Продължаваме промяната“. Това щяло да бъде изключително важно събиране, което ще се проведе онлайн. Записах това събитие. 50 души бяха на Националния съвет. Имам запис на Националния съвет на ПП на моя таблет“, обясни депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Русенец
    Това рядко ла__но не си намери място. Колко партии ще смени? Да напуска парламента и да си ходи на село. Иначе е излъгал хората, които са гласували за определена партия
  • 4
    3
    Нафарфориййй
    Утре го гледайте записан във ВМРО!
  • 5
    2
    daskal
    Да, ей такива са най-опасни и вредни. Предателите. И то от най-гадните предатели. Той онзи ден станал член на ИТН, вчера напуснал и влязъл в ПП, която днес напуска с гръм и трясък, а утре (басирам се!) ще е в следващата партия. Такива лайнета не канете дори до праговете си - ще ги омърсят само с присъствие.
  • 4
    1
    Много ни стана
    тъжно от решението ти ! Запиши се в партията на Копейкин , но там не плащат в евра и долари. Това е гадното при тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари