Работници в Пловдивско отказват 1700 лева заплата

22
Длъжността включвала управление на машина без специална квалификация
Длъжността включвала управление на машина без специална квалификация

Работници не харесват 1700 лева начална заплата

Служители, кандидатстващи по обява за работа, не харесаха 1700 лева заплата. За това разказа предприемач с фабрика край Пловдив, предаде вестник Марица.

Шефът пуснал оферта, че търси работници на трудов договор с 8-часови смени и два почивни дни през уикенда. Длъжността включвала управление на машина без специална квалификация. Изисквала се единствено шофьорска книжка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    17
    Националист
    То 1700лв беше преди 10 години а сега трябва да е 5700 лв
  • 17
    16
    Едуард Петров
    Но, все пак, ми се ще да добавя, че най-ниската пенсия в Гърция е 800 €. Не знам, колко силна е Икономиката на Южните ни съседи! Вижда се обаче, че тяхната ниска пенсия се равнява на тази заплата от 1700 лв.
  • -1
    15
    Едуард Петров
    Е, все пак, заплата 1700 лв, според мен, не е за изхвърляне, при положение, че немалък брой БГ пенсионери получават 400 лв.!
  • 3
    14
    Асп
    Да го духате бе новинарски путки маини
  • -4
    13
    Баклава бей
    Този дето иска да ходи на площадите нищо повече не заслужава от палка по вратните жили ,на колене ,втора палка ,по очи и за краката към.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари