Психичноболен мъж лови бездомни котки, за да ги яде

1
Опасен мъж се вилнее около детски площадки в Пловдив!
Опасен мъж се вилнее около детски площадки в Пловдив!

Опасен мъж се вилнее около детски площадки в Пловдив!

Зловеща информация разтърси пловдивчани в социалните мрежи. Мъж, за когото се твърди, че е психично болен и е убил майка си през 2019 г., се вилнее около детски площадки в града, извършвайки непристойни действия пред деца.

Един от сигналите е, че мъжът обикаля района, лови бездомни котки и кучета, като според пловдивчаните след това ги яде. Хората са пуснали сигнали към полицията и Психодиспансера, но все още той е на свобода.

Според публикация в групата "Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv", мъжът, висок и леко пригърбен, облечен в черно, с къдрава коса, се появява около 16-ти и 15-ти блок, както и в парковете в близост, включително зад ДГ "Кремена" и срещу ЧХ. Там той се приближава до деца, играещи без възрастни наоколо, и сваля гащите си пред тях.

Жители на квартала споделят, че са забелязали мъжа преди седмица, когато е извършил подобно деяние пред деца до 15-ти блок. Въпреки опитите да го хванат, той успява да избяга. Очевидци твърдят, че са се обадили на полицията, но до момента не са предприети никакви действия.

В коментарите пише, че мъжът е бил убил майка си преди години, като след няколко престоя в Психодиспансера е бил пускан, а вероятно в момента не пие хапчетата си.

Вчера мъжът е забелязан отново в парка зад ДГ "Кремена", отново в момент, когато наоколо не е имало бащи, които да пазят децата си.

Родители, бъдете бдителни!

Пазете децата си и не ги оставяйте без надзор, особено в близост до места, където е забелязан мъжът. При всякакви съмнителни действия или инциденти незабавно се обаждайте на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 2
    Глупако, този човек е болен. Обладан е от демони. Не трябва да го мразиш, а трябва да го съжаляваш. Той не виновен, че е така, това важи и за серийните убийци. Но това не означава, че за всички тези не трябва да има последствия и наказания, трябва да има, сурови, но трябва да се изхожда от там че те са болни и демони ги владеят. Марк 5:1-20 1940 Bulgarian Bible 5 И тъй минаха отвъд езерото в гадаринската страна. 2 И като излезе от ладията, на часа Го срещна от гробищата човек с нечист дух. 3 Той живееше в гробищата, и никой вече не можеше да го върже нито с верига; 4 защото много пъти бяха го връзвали с окови и с вериги; но той бе разкъсвал веригите и счупвал оковите; и никой нямаше сила да го укроти. 5 И всякога, нощем и денем, в гробищата и по бърдата, той викаше и се изпосичаше с камъни. 6 А като видя Исуса отдалеч, затече се и Му се поклони; 7 и изкрещя със силен глас и рече: Какво имаш Ти с мен, Исусе, Сине на Всевишния Бог? Заклевам Те в Бога, недей ме мъчи. 8 (Защото му казваше: Излез от човека, душе нечисти). 9 И <Исус> го попита: Как ти е името? А той Му каза: Легион ми е името; защото сме мнозина. 10 И много Му се моли да не ги отпраща вън от страната. 11 А там по бърдото пасеше голямо стадо свине. 12 И <бесовете> Му се молиха, казвайки: Прати ни в свинете, за да влезем в тях. 13 Исус им позволи. И нечистите духове излязоха и влязоха в свинете; и стадото<, на брой> около две хиляди, се спусна по стръмнината в езерото, и се издавиха в езерото. 14 А ония, които ги пасяха, побягнаха и известиха това в града и по селата. И <жителите> дойдоха да видят какво е станало. 15 И като дохождат при Исуса, виждат хванатия< по-преди> от бесове, в когото е бил легиона, че седи облечен и смислен; и убояха се. 16 И ония, които бяха видели, разказваха им за станалото с хванатия от бесовете, и за свинете. 17 И те почнаха да Му се молят да си отиде от техните предели. 18 И когато влизаше в ладията, тоя, който бе <по-напред> хванат от бесове, Му се молеше да бъде заедно с Него. 19 Обаче Той не го допусна, но му каза: Иди си у дома при своите, и кажи им какви неща ти стори Господ и <как> се смили за тебе. 20 И <човекът> тръгна и почна да разгласява в Декапол какви неща му стори Исус; и всички се чудеха.
  • 1
    3
    Май май
    Ами дамата си държи проскубаните котки у тях?!!!!!!
  • -3
    2
    Jhhkbjlnkl
    Ами няма ли няколко здрави мъже … че да го хванат… и да раздадат правосъдие сами, след като всички останали институции не си свършват работата А този “ мъж” дори не заслужава да живее… нищо човешко не е останало в него
  • 5
    1
    Bvcxxxdgh
    Няма ли кой да спре този изверг??? Къде са РИОСВ? Къде са природозащитниците? Къде е полицията???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари