Проверката на скандалното видео с БГ Тол служител трябва да приключи до вторник

0
От Пътната агенция казаха, че ще има наказание за служителя
От Пътната агенция казаха, че ще има наказание за служителя Снимка: Кадър Русе Медиа

От Пътната агенция казаха, че ще има наказание за служителя

До вторник трябва да излязат резултатите от проверката във връзка със скандалното видео със служител на БГ Тол на Дунав мост. Това заяви регионалният министър и вицепремиер Гроздан Караджов, цитиран от bTV. И от Пътната агенция казаха, че ще има наказание за служителя.

Регионалният министър е поискал справка колко са платените пътни такси и колко са влезлите автомобили през Дунав мостРусе за отминаващата година. Причината по думите му е, че служителят от клипа настоявал молдовският гражданин да плати в брой.

Разширил съм проверката на влизащите на турска граница и засичане на данните с тол системата, ако се появят някакви разлики ще е голям шамар за АПИ и ще е доказателство за корупция“, заяви Гроздан Караджов, министър на регионалното развитие.

Липсата на видеонаблюдение ще затрудни установяването на истината по случая с тол служителя. Това установи наш екип на граничния пункт „Дунав мост“. Единствените камери на мястото, където е заснета разправията, "виждат" само номерата на превозните средства.

Работещи на „Дунав мост“ разказаха пред екипа на телевизията, че молдовският гражданин е трябвало да плати глоба за неспазен маршрут. Отказвал е в продължение на час и половина. След като се е образувала огромна опашка и служителите са се изнервили, е заснел и видеото. Без камери обаче трудно се доказва кой е прав.

Плащането на пътни такси на „Дунав мост“ се извършва с брой, на терминал или с карта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари