Проучване: 72% от българите няма да се повлияят от новите играчи в политиката

0
Анкетираните са скептични, че появата на нови партии ще промени политическата ситуация
Анкетираните са скептични, че появата на нови партии ще промени политическата ситуация

Анкетираните са скептични, че появата на нови партии ще промени политическата ситуация

Дали новите политически формации ще променят намерението за гласуване на предстоящия вот? Това попита "Галъп" в експресно проучване за предаването "Референдум" на БНТ.

Положително са отговорили 24 процента, 72 на сто няма да се повлияят от новите играчи на политическата сцена. Не знаят - 4 на сто.

Половината от анкетираните участници в проучването са на мнение, че в настоящата политическа ситуация вече са видени достатъчно нови играчи. 49% пък смятат, че има нужда от промяна и от нови участници на политическата сцена.

Силно раздвоение и по темата кой може да помогне за излизане от кризата. Мнозинството от попитаните - 51% смятат, че нови партии не могат да помогнат за стабилизирането на политическата ситуация. 46 на сто са изразили мнение, че появата на нова партия или проект може да помогне за излизане от кризата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари