Простреляха българка в Италия

0
Жената е в тежко състояние след операция
Жената е в тежко състояние след операция

Жената е в тежко състояние след операция

29-годишна българка е била простреляна от неизвестен мъж на адриатическото шосе до град Равена, област Емилия-Романя. Според италианските медии драмата се разиграла в 20:00 часа на 19 май в зоната близо до Савио. Жената седяла на стол на борда на пътя, тъй като била жрица на любовта, чакаща клиенти. Българката била застигната от два или три куршума. Според властите намерението на стрелеца било да убие младата жена. Тежко ранена, тя успяла да се довлече до място, от което успяла сама да се обади по телефона си за помощ. След пристигането на полицията и „Бърза помощ", българката била откарана с хеликоптер в болницата „Буфалини" в град Чезена. Опериран е гръдният ѝ кош, но състоянието ѝ продължава да е изключително сериозно. Намира се в реанимация, пише вестник "24 часа".

Жената живеела в жилище под наем в Чезенатико. Според досегашното разследване на властите българката чакала клиенти, както правела и други дни, на разширение на пътя в близост до Кава Манцона Векиа. Не е ясно по какви причини мъжът, който се приближил до нея, е стрелял отблизо в ръката и гръдния ѝ кош, опитвайки се да я убие. Единият от куршумите почти достигнал до сърцето ѝ. Прокуратурата на Равена е открила дело по обвинение за опит за убийство срещу неизвестен извършител.

Според медиите вече има един заподозрян по случая, но не се знае нищо повече. Предположенията са, че става въпрос за рекет в средите на проституцията. Жената казала на властите, че мъжът стрелял срещу нея в движение от колата си. Успяла да разкаже на полицията какъв бил автомобилът и дала някои подробности за намиращия се в него мъж, който може би познавала. Все още не е сигурно дали той е стрелял с цел предупреждение, или пък наистина искал да убие жената. Близо до мястото на престъплението полицията открила паркиран сив „Фолксваген" с български номер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари