Промяна в бизнеса с красотата: Световният стандарт вече е да бъдем естествени

1
Тенденцията е да няма еднакви лица по улиците и големи обеми, обясни пластичен хирург
Тенденцията е да няма еднакви лица по улиците и големи обеми, обясни пластичен хирург

Тенденцията е да няма еднакви лица по улиците и големи обеми, обясни пластичен хирург

"Голямата промяна в бизнеса с красотата е придържането към природните дадености и към индивидуалния чар, който трябва да подчертаем. Световният стандарт за красота е да бъдем естествени, да няма еднакви лица по улиците, големите обеми". Това каза д-р Ирина Шаркова, предава NOVA.

Тя подчерта, че това, което не би направила е да навреди на здравето на пациентите за сметка на външността. Необходимо е да се търси естетичен дерматолог или хирург, когато искаме да подобрим своя външен вид, защото това, което се прилага трябва да бъде безопасно и ефективно, смята лекарят.

Д-р Шаркова е категорична, че не трябва да се пренебрегва вътрешното състояние за сметка на външния вид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Народа
    За тва пък родните коври са описани като стенописи от преди христа с силикон и джукаци, а мъжете и те издраскани и искуствено назобани с химия, та да може пишлето им путка да стане и да са като мумиите в египет! Нали са примати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари