Прокуратурата подхвана случая с падналата в изкоп жена

0
Проверка ще установи спазват ли се мерките за безопасност на обектите в град Русе
Проверка ще установи спазват ли се мерките за безопасност на обектите в град Русе Снимка: Русе Медиа

Проверка ще установи спазват ли се мерките за безопасност на обектите в град Русе

Окръжна прокуратура – Русе уведомява, че се самосезира по публикации в медиите за случай на пострадала жена при падане в необезопасен изкоп по уличната мрежа, свързан с изграждащия се воден цикъл в града.

Прокурорите от административния отдел ще възложат проверка по случая, по време на която ще се установи спазват ли се мерките за безопасност на обектите в гр. Русе, за да се предотвратят евентуални нови случаи на пострадали граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Данъкоплатец
    А кога ПРОКУРАТУРАТА ще се самосезира за ГРУПАТА РУСЕНСКИ ТЕРОРИСТИ, която всяка вечер вилнее из града с шумните си пистови мотори /най-пресния случай от 0.00 ч тази нощ /, необезпокоявана ни най-малко от каквито и да е органи на властта в Русе? Кмет няма, шеф на Пътна Полиция няма - нищо че получават заплати от нашите данъци че и искат увеличение с още 30%. Но питаме кога русенската прокуратура ще вземе отношение по въпроса?
  • 2
    1
    Сезам
    Всичко е шест, обезопасено, извършено според 'европейските' стандарти на 100%, бабата болна, луда и дърта рекла "Сезам отвори се" и паднала в трапа. Както казал зам.кметя "Да се чуди човек как е станало"(а може би там и е мястото). Нарушения на мерките за безопасност не бяха открити. Случаят забравен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари