„Продължаваме промяната“ поиска оставката на Вежди Рашидов

2
Депутатът Иво Атанасов изрази възмущение от начина на ръководене на администрацията на НС
Депутатът Иво Атанасов изрази възмущение от начина на ръководене на администрацията на НС Видео: БГНЕС

Депутатът Иво Атанасов изрази възмущение от начина на ръководене на администрацията на НС

"Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да внесем искане за вашата оставка". Това каза Иво Атанасов от ПГ на „Продължаваме Промяната“, предаде БГНЕС.

Той направи процедура, в която изказа възмущението си от начина на водене на заседанията и на администрацията на Народното събрание от страна на Рашидов.

След кърджалийското чудо сме стигнали дъното“, заяви той.

Причината за искането на оставката е недоволството на ПП заради назначението на Стефания Караславова в администрацията. От втората политическа сила поискаха жената да бъде уволнена, но не стана ясно от какъв пост.

Атанасов обясни, че има три одиторски доклада за законови нарушения от страна на Караславова. По думите му въпросните документи свидетелстват за сключване на договори с Велинград, за ремонта на Партийния дом и за разпределяне да ДМС по 20 хил. лв. на месец, които Караславова е получила. „Единственият критерий за това е бил героизъм и заслуги към ръководството на ГЕРБ“, подчерта той.

Преди ден видях или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да изпълнява вашите административни действия, или да продължавате с калинките на ГЕРБ, със схемите на злоупотреби. Това са двата варианта, господин председател“, обърна се народният представител към Рашидов.

Според Атанасов, ако председателят на парламента е запознат с досието на Караславова и я е назначил, това говори за него като за лош администратор. „Ако не сте запознат, това означава, че Деси Атанасова се е развихрила в администрацията“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари