Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Проблем със старите автомобилни гуми

0
Защо в община Русе не се събират старите гуми от сметоизвозващата фирма?
Защо в община Русе не се събират старите гуми от сметоизвозващата фирма?

Защо в община Русе не се събират старите гуми от сметоизвозващата фирма и почти до всеки контейнер се търкалят с месеци десетки такива.

Автор: Иво Григоров
(Автор: Иво Григоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    До 4 Гошо ....
    Гоше, Ти ходил ли си скоро до адреса, който си копирал от сайта на Обюината? Явно не си, защото, ако беше проверил, щеше да знаеш, че "лелката" там няма да ти приеме гумите, защото били задръстени с 10 тона в склада и нямало кой да ги разчисти. Трябва да си платиш "под масата", за да ти направят услуга да ги депозираш. Така, че дотук с добрите помисли и препоръки.
  • 3
    6
    Гошо куче лошо
    ГР. РУСЕ, УЛ. „ДРАВА“ №18, ето тук в сайта на общината пише къде могат да се изхвърлят. Ок не е на сметището, а на някакво депо пригодено за целта.
  • 4
    5
    До4
    Има...как да няма.След гробището в Чародейка,в посока към "Двата бора"има автобусна спирка.На поляната около нея има 100 гуми.Трупай там народе.Може да стане сметище за гуми,като в Кувейт.Пък недай си боже ако тези гуми се запалят някакси,тогава да видим кметството има ли да каже нещо.Щото,като види българина,че някой си е зарязал там старите гуми безнаказано,значи е позволено.
  • 10
    4
    Минувач
    Сервизите, подменящи гуми са длъжни да приемат старите без допълнително заплащане от страна на клиентите. Самите гумаджийници си имат договор с рециклираща фирма. Ганю не трябва да хвърля стари гуми в съдовете за битови отпадъци. От друга страна, за улеснение, в някои общини са организирани места, където всеки може да занесе стари гуми. За Русе не знам има ли, няма ли. Нека някой запознат да сподели.
  • 14
    3
    гоше ли си? куче ли си?
    на сметището не приемат стари гуми, затова и сметоизвозващите не ги събират а се правят че не ги виждат, както и кмета не ги вижда
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари