Представят най-новата апаратура в КОЦ - Русе

2
Инвестицията е на стойност 2 800 000 лева
Инвестицията е на стойност 2 800 000 лева Снимка: Dunavmost

Инвестицията е на стойност 2 800 000 лева

Представят официално най-новата медицинска апаратура, закупена от КОЦ - Русе по съвместен проект с „Регионален фонд за градско развитие“ АД.

Събитието ще се състои на 05.02.2024г. в сградата на „КОЦ - Русе“ ЕООД от 10:00 часа, отделение по „Образна диагностика“, където е монтирана апаратурата.

С придобиването на новите апарати за магнитно - резонансна томография и цифрова мамографска система, „КОЦРусе“ ЕООД се нарежда сред лечебните заведения в страната с възможност за извършване на 3D томосинтеза и контрастно усилване.

Изследвания ще се правят както на пациенти с онкологични заболявания, така и на всички, които желаят профилактика - с направление от личен лекар или след заплащане.

Началник отделение „Образна диагностика“, д-р Десислава Генова, ще направи презентация на апаратите и демонстрация на различни техни функции.

Инвестицията е на стойност 2 800 000 лв.

Проектът се финансира с дългосрочен кредит с рециклиран финансов ресурс по инициатива JESSICA на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013г., предоставен от „Регионален фонд за градско развитие“ АД и съфинансиране от „Банка ДСК“ АД, както и самоучастие на „Комплексен онкологичен център - Русе“ ЕООД.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    112
    Зад тази апаратура ще застанат некадърниците на Панайотов, събрани от кол и въже ! И резултатът...,повече работа за погребалните агенции ! Капиш...!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари