"Правосъдието" в България!

0
Дело за публична продан чрез ЧСИ Мария Цачева мистериозно изчезна
Дело за публична продан чрез ЧСИ Мария Цачева мистериозно изчезна

Едно от ДЕЛАТА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД ИЗЧЕЗНА.

Става въпрос за дело 12978/2015г., което е разглеждано от първи състав на СГС.

Това е дело за публична продан чрез ЧСИ Мария Цачева.

Историята на делото е следната. Банка ОББ се появява на търг и купува завода на фирма Агресия. Собственикът на фирмата Александър Антов обаче обжалва проданта, с което делото отива в съда. Така се стига до съда, който трябва да реши дали е правилна проданта. Решението на СГС е в полза на банка ОББ, което означава, че тя трябва да влезе във владение на имота.

Делото обаче изведнъж и най ненадейно ИЗЧЕЗВА. Няма го в деловодството и така банката не може да влезе в собствеността си въпреки решението на съда. По този начин наследничката на Александър Антов – Мая Антова в момента ползва имота БЕЗПЛАТНО. Възстоновяването на делото ще отнеме минимум година.

За съжаление, изчезването на това дело е факт, за който се знае, но за него се мълчи. Тук е редно е да се замислим, до къде ще стигнем, ако толкова лесно изчезват папки с дела от съда. Как един обикновен човек ще успее да получи правосъдие? Колко време ще отнеме, докато възтържествува правдата?

Неслучайно докато има подобни ненадейно изчезващи дела, за които си мълчим, в докладите на ЕК ще се говори за неефективност на прокуратурата и съда. България ще заема едно от водещите места в Европа по корупция, защото всеки по заможен човек ще може да си решава проблемите извън съдебната зала.

Вместо съдебната система да ни дава сигурност, че виновните ще получат своето наказание, те си оправят проблемите в съда, извън него. Къде тук е съдебната независимост?

Затова Румъния ще продължава да бъде пред нас. Докато там съдят политици и министри, то у нас, забележете ще ИЗЧЕЗВАТ дела от деловодството от съда. И то безнаказано.

Всичко това в полза на модни босове, шефове и други хора с някаква власт и пари, а не в полза на СПРАВЕДЛИВОСТТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари