ПП изключи депутата Стоян Георгиев

0
От партията не съобщават мотивите за решението
От партията не съобщават мотивите за решението Снимка: БГНЕС

От партията не съобщават мотивите за решението

"Уведомяваме ви, че депутатът от ПГ на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Стоян Георгиев вече не е част от партията и всички ангажименти, които би поел от името на ПП, няма да са легитимни", се казва в съобщение на "Продължаваме промяната".

С решение на Изпълнителен съвет на „Продължаваме Промяната“, партията в Силистра се представлява от Богомил Петков.

Той е член на Комисията по земеделието, храните и горите и Комисията по транспорт и съобщения.

Авиопилотът Стоян Георгиев беше водач на изборната листа на „Продължаваме промяната“ в Силистра. Той започва кариерата си на професионален летец през 1981 г. в селскостопанска авиация. 14 години по-късно създава една от първите авиационни фирми в сектора. През 2005 г. стартира учебен център за обучение на професионални и любители-пилоти. В него са обучени над 40 професионални пилоти, които летят като командири на самолети в гражданската авиация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари