Понеделник носи слънчево време, но и захлаждане

0
На места ще вали дъжд
На места ще вали дъжд

На места ще вали дъжд

През нощта над Западна и Централна България ще бъде ясно, докато над Източна ще има разкъсана облачност, на места значителна и в крайните югоизточни райони ще превали слаб дъжд. В източната половина от страната ще духа слаб до умерен северен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 6° и 11°, в Русе - около 10°. Утре над Западна България ще бъде слънчево. Над източните райони от страната ще има значителна облачност с валежи от дъжд. В следобедните часове над Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места там също ще превали. Вятърът от изток, в източната половина от страната от север-североизток ще се усили, ще бъде умерен до силен и с него ще нахлуе по-хладен въздух. Максималните температури ще бъдат от 16°-17° на места в Източна България до 26° в крайните югозападни райони, в Русе - около 22°.

Над планините от Западна България ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, но без валежи. В Странджа и Сакар ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд. Над масивите от останалата част от страната в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно с валежи, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 15°-19°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари