Полицията издирва мъж, взел изгубен портфейл в Пловдив

0

Разследващите търсят съдействие от гражданите, разпространиха снимки

Служители от Шесто РУ в Пловдив работят по сигнал за изгубен портфейл с пари и лични документи около 11:30 ч. на 3 май на паркинг пред хипермаркет на бул. „Санкт Петербург“ в областния град. Според събраните до момента данни, чуждата вещ е намерена и взета от мъжа от предоставените кадри, съобщават от полицията в Пловдив. В хода на проверката неговата самоличност все още не е установена и по този повод разследващите търсят съдействие от гражданите. Всеки, който разполага с някаква полезна информация, може да позвъни в дежурната част на районното управление на телефони 032/ 932 006 и 032/932 601 при гарантирана анонимност.

От полицията припомнят, че според действащия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност, ако в 7-дневен срок от намиране на чужди вещи те бъдат върнати на техния собственик или предадени в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ко?
    И що трябва да връща нещо което си е намерил? Че аз имам познати, които с металотърсачи ровят из пясъците на плажовете ни и да ви кажа, бе добре си живеят. Аре, личните карти ОК, подхвърля ги някъде и това е.
  • 7
    1
    Русе
    А ако докато отива към Полицията изгуби и той това, което е намерил - според действащия Наказателен кодекс носи ли наказателна отговорност???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари