Полицията издирва безследно изчезнало момиче

0
Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на тел. 112
Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на тел. 112

ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезналата Моника Стефанова Петрова на 22 години с постоянен и настоящ адрес в град Белене. Тя е в неизвестност от 6 ноември 2014 година, когато е съобщила на родителите си, че заминава за град Мизия да види приятеля си, като връзка ще направи в град Плевен.

На същата дата родителите са разговаряли по телефона с Моника и тя е съобщила, че е на автогарата в град Плевен и чака автобус за град Белене. От този момент те нямат връзка и не са получавали никакво известие.

Моника Стефанова Петрова е средна на ръст, с нормално телосложение, стройна, на видима възраст 20 – 25 години; лице – овално, бяло, гладко, има бенка на лицето на брадичката - долу вдясно. Моника има права, черна, гъста и дълга коса; устни – дебели; нос – чип; очи – кафяви. Била е облечена със светли дънки, черни маратонки, черно боди, пуловер сив на цвят и сиво яке.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари