Полицията издирва Шазие Мустафа

1
82-годишната жена е обявена за общодържавно издирване
82-годишната жена е обявена за общодържавно издирване Снимка: МВР

82-годишната жена е обявена за общодържавно издирване

Служители от Криминална и Охранителна полиция в РУ - Кирково издирват 82-годишната жителка на село Здравчец Шазие Халил Мустафа, която е в неизвестност. Последно жената е забелязана в селото на 21 април около 07:30 часа. Обявена е за общодържавно издирване, съобщават от полицията.

Сформирани са групи от полицаи, горски служители и местно население, които са обходили голям периметър около селото, но засега без резултат. Шазие Мустафа е облечена с черно манто, с черна забрадка на главата, леко е прегърбена.

Полицията се обръща към гражданите, които могат да помогнат с информация за издирваната, да позвънят на тел.112 или в РУ - Кирково на тел. 03679/ 21 11, 0886654422.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари