Политолог: Влизаме в неразрешими ситуации

0
Свидетели сме на театър на абсурда, каза проф. Росен Стоянов
Свидетели сме на театър на абсурда, каза проф. Росен Стоянов Видео: NOVA

Свидетели сме на театър на абсурда, каза проф. Росен Стоянов

"Влизаме от неразрешими към още по-неразрешими конституционно и политически ситуации. Продължаване на политиканстването води до все по-категорично решение от страна на гражданите да намерят допълнителни аргументи да не подкрепят партиите. Очакването на алтернатива ще се превърне в търсене на алтернатива". Това коментира в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS политологът проф. Росен Стоянов.

Според Стойчо Стойчев деинституционализацията на партийната система е довела до същото и в останалите институции. „Трудно може да кажем кой каква отговорност носи. Самите конституционалисти също се объркаха. В такава ситуация е трудно някой да очертае посока на развитие”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До кога
    Конституционния съд ще гледа сеири
  • 3
    1
    Аз
    А ми толкова се оказа капацитета на ПП и ДБ да правят съдебни и други реформи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари