Показаха с кадри строителството на магистралата Русе - Велико Търново

24
Работи се по отсечката, включваща обхода на град Бяла
Работи се по отсечката, включваща обхода на град Бяла Снимка: Groma Hold

Работи се по отсечката, включваща обхода на град Бяла

"Екипите ни вече са активно на терен и работят по изпълнението на АМ Русе – Велико Търново в участъка от км 61+140 до км 69+040, част от отсечката, включваща обхода на град Бяла".

Това съобщи изпълнителят на проекта Groma Hold.

Това е Европейски транспортен коридор номер IX, свързващ Европа с Истанбул и Близкия Изток, подчертаха от строителната фирма. Благоприятното време е позволило да се премине от подготвителния етап към реални строителни дейности по обхода на град Бяла. Ще бъдат изградени първите 7,9 км., за които има разрешително за строеж и които са част от Лот 2 на АМ Русе-Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    6
    до 5
    Брои се за започната, парите може да се усвоят. Техниката е вече на друг обект сигурно. Тези кадри най-вероятно ще ни ги показват през месец-два за спокойствие.
  • 13
    5
    Измишльотини
    Ами то не се вижда никаква техника, а работниците са се скрили от обедното слънце. Това май е направно с AI, че идат избори.
  • 13
    4
    Ohhh
    То още хемус, не са завършили и то до Плевен... Ама иначе нова почват...
  • 15
    3
    9 май
    е кат е европедалски коридор ,ко чакаха и не го почнаха 2007 , е да помияр ганьо ше краде
  • -13
    2
    Ревльовци
    До вечно хленчещия ревльо под мен: Обходът на Бяла е отсечка от магистралата - ти от къде искаш да почнат, че да си доволен?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари