Почина актьорът Пол Грант след битка с наркотиците

1
Актьорът Пол Грант от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ почина на 56 години
Актьорът Пол Грант от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ почина на 56 години Снимка: Facebook

Актьорът Пол Грант от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ почина на 56 години

Благодарение на миниатюрния си ръст актьорът Пол Грант печели множество роли в големи холивудски продукции и без съмнение може да бъде наречен „Кралят на джуджетата“, пише DailyMail, цитиран от Telegraph.bg.

Новината за смъртта на култовия изпълнител от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ бе обявена в понеделник, но вместо купищата жалейки, отправени към неговото семейство, във фокуса на медиите попадна тъмната страна на Пол Грант.

През 2014 година в публичното пространство се появи ужасяваща снимка, на която се забелязва, че актьорът е начертал множество магистрали от кокаин, докато пие евтина бира с изтекъл срок. Същата година Пол Грант разказа как е похарчил всичките си пари за пиене, наркотици и проститутки, след раздялата с неговата съпруга.

Седмица преди смъртта си Грант разкри, че пие прекалено много“ и призна, че състоянието, което е натрупал от ролята си на Еуок от „Междузвездни войни“ се е стопило.

"Съкрушена съм", заяви дъщерята на Пол Софи Джейн Грант, когато потвърди новината. "Никое момиче не заслужава баща му да бъде отнет. Той беше толкова добре познат и обичан. Той си отиде твърде рано." Пол е обявен за мъртъв след колапс на лондонска гара.

Властите са се отзовали на инцидент на гара "Сейнт Панкрас" на "Юстън Роуд", потвърди говорител на Лондонската служба за бърза помощ. Въпреки че Пол е откаран в болница, семейството му взема решение да изключи животоподдържащия му апарат на 19 март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Все пак
    Не можах да разбера само дали статията е с цел да ни информира за смъртта на някакъв неизвестен актьор или е с цел да ни го дадат за пример .......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари